Ke 30.03.2022

Nyt on tarjolla rentoa matalan kynnyksen ulkoliikuntaa ja hauskoja pihapelejä niin lapsille kuin aikuisille Westendissä kesällä 2022!

Heimossa liikutaan ympäri vuoden ja ilmoittautuminen kesän ryhmiin on käynnissä. Kesän aikana Westend Tribe Parkilla on tarjolla mm. jalkapalloa sekä monilajiliikuntaa kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille.

Kesän tarjonta:

 

JALKAPALLO

Westend Indiansin jalkapallojoukkueet kasvavat hyvää vauhtia. Harrastevalmennuspäällikkö Aleksi Huuskola odottaa jo innolla siirtymistä ulkokentille

- On ollut ilo seurata jalkapallotoiminnan kehittymistä Heimossa. Jo ensimmäisen vuoden aikana ryhmistä on saatu luotua toimivia kokonaisuuksia niin taitavammille konkareille kuin vasta ensi kosketusta lajin kanssa ottaville. Hienointa on ollut nähdä onnistumisia ja liikunnan iloa kaikissa ryhmissä, kertoo jalkapalloryhmiä vetävä Aleksi.

Junioreiden harrastejoukkueet: 1-2krt vko, tiistaisin & torstaisin

• 2010-11 -syntyneet: 3.5. alkaen

• 2012-14 -syntyneet: 3.5. alkaen

• 2015-18 -syntyneet: 3.5. alkaen

 Toimintaan saa vapaasti osallistua yhden tai kaksi kertaa viikossa. Hinta 75 euroa, tutustumaan saa tulla veloituksetta.

Ryhmien ohjauksesta vastaavat Heimo-yhteisön ammattivalmentajat.

 

Aikuisten harrastejoukkueet:

• Miesten peluri -harrasteryhmä: 5.5. alkaen torstaisin

• Aikuisten (miehet & naiset) rento -harrasteryhmä aloittelijoille: 5.5. alkaen torstaisin

 Hinta 50 euroa, tutustumaan saa tulla veloituksetta. Ryhmien ohjauksesta vastaavat Heimo-yhteisön ammattivalmentajat.

 Kaikki tapahtumat Westend Tribe Parkilla (Westendintie 37), kesäkausi alkaa viikolla 14 ja päättyy viikolla 36, heinäkuussa ei ole tapahtumia.   

 

Jalkapalloryhmät ja ilmoittautumisen löydät täältä! 

 

 

MONILAJILIIKUNTA

Heimo haluaa liikuttaa ihmisiä monipuolisesti ja tällä tavoin pitää ihmisten yleisestä hyvinvoinnista huolta. Tarjoamme matalan kynnyksen mahdollisuuden liittyä seuraamme ulkotreenien merkeissä. Lähtötasollasi ei ole merkitystä, sillä jokainen treeni muokataan juuri sinulle sopivaksi. Ryhmiin ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin.

Lasten ryhmien tavoitteena on tarjota Heimon nuorimmille mahdollisuus tutustua leikinomaisesti joukkueliikuntaan sekä tarjota liikunnallisia elämyksiä. Mukaan toivotaan liittyvän niin poikia kuin tyttöjä.

Monipuolisen liikuntataustan omaava Heimon ohjaaja Julia Kanerva on jo ehtinyt suunnitella kesän ryhmiin monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja. 

- Luvassa on muun muassa erilaista lihaskuntoharjoittelua, porrastreeniä, kehonhuoltoa sekä eri pallolajien rentoa pelailua hyvällä fiiliksellä. Ryhmiin liittyessä myös toiveita otetaan vastaan ja pyritään tarjoamaan kaikille mieluisaa muotoa liikkua, lupailee Julia.

 

Junioreiden Westendin monilajimestarit -harrasteryhmät: 1-2krt vko, tiistaisin & torstaisin

• 2010-11 -syntyneet: 3.5. alkaen

• 2012-14 -syntyneet: 3.5. alkaen

• 2015-18 -syntyneet: 3.5. alkaen

Hinta 75 euroa, tutustumaan saa tulla veloituksetta. Ryhmien ohjauksesta vastaavat Heimo-yhteisön ammattivalmentajat.

Kaikki tapahtumat Westend Tribe Parkilla (Westendintie 37), kesäkausi alkaa viikolla 14 ja päättyy viikolla 36, heinäkuussa ei ole tapahtumia.   

 

Aikuisten ”kesäksi kuntoon” -harrasteryhmät 4.5. alkaen keskiviikkoisin

• Aikuisten (miehet & naiset) pallopeli -harrasteryhmä aloittelijoille. Ryhmä pelailee monipuolisesti erilaisia pelejä.  

• Aikuisten (miehet & naiset) kesäjumpparyhmä. Monipuolista kuntoilua ja liikuntaa. 

 Hinta 50 euroa, tutustumaan saa tulla veloituksetta. Ryhmien ohjauksesta vastaavat Heimo-yhteisön ammattivalmentajat.

 Kaikki tapahtumat Westend Tribe Parkilla (Westendintie 37), kesäkausi alkaa viikolla 15 ja päättyy viikolla 26, heinäkuussa ei ole tapahtumia.

 

Monilajiryhmät ja ilmoittautumisen löydät täältä!

Lisätietoja: toimisto@westendindians.fi

 

Tervetuloa osaksi Heimoa!