Ke 26.10.2022

Heimon jalkapallotoimintaan valmennuspäälliköksi tai valmentajaksi?

Westend Indians ry, tuttavallisemmin Heimo, on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Tähtiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja Espoon suurimmista urheiluseuroista. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemen Otahallilla. Lisätietoa: www.westendindians.fi.

Seuramme toiminnan kasvaessa valmentajatarve kasvaa jälleen, ja haemmekin nyt sekä valmennuspäällikköä että uusia jalkapallovalmentajia harrastejoukkueisiimme eri ikäluokissa. Alla tarkemmat tiedot. Myös muiden ryhmien (iltapäiväkerhot, monilajiryhmät) valmennus-/ohjaajamahdollisuuksista on mahdollista tiedustella. 

Työtunnit ajoittuvat iltapäiville (iltapäiväryhmät), arki-iltoihin (harjoitukset) sekä viikonlopuille (sarjapelit). Viikkotyömäärä on n. 32-40 h/vko, riippuen ryhmästä/ryhmistä ja toiveiden mukaisesti. 

Vaatimukset: 
- Kokemusta valmennuksesta ja sen organisoinnista
- Kokemusta lasten/nuorten kanssa toimimisesta
- Jalkapallon lajiosaamista
- Täysi-ikäisyys (apuvalmentajiksi voi hakea myös alaikäinen)
- Toimisto-ohjelmistojen (mm. Word, Excel) hallinta ja hyvät viestintätaidot (some, kirjoittaminen)

Vaatimukset määrittyvät tarkemmin ryhmäkohtaisesti.

Odotamme myös: 
- Positiivisuutta 
- Vastuullisuutta
- Halua kehittyä valmentajana
- Sitoutumista seuran arvoihin ja toimintatapoihin

Työ sisältää joukkueiden harjoitustapahtumiin ja mahdollisiin pelitapahtumiin osallistumisen sekä joukkueiden toiminnan suunnitteluun osallistumisen ja muut valmistelut. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työssä, koska treenipaikat sijaitsevat ympäri Espoota. Toimistotilamme sijaitsevat Otaniemen Otahallilla.
Heimo tarjoaa positiivisen työyhteisön ja järjestää ohjaajille sekä valmentajille koulutusta.

Vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo viimeistään 11.12. osoitteeseen: mika.leiponen@westendindians.fi . Hakijoita haastatellaan jo ennen hakuajan umpeutumista ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitun tulee esittää lasten/nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.