To 26.01.2023

​​​​​​​Heimo & Heymo 1 aloittavat yhteistyön – ’’Arvostamme toiminnassamme monia samanlaisia asioita’’

Westend Indians ja Sokos Hotelsin Heymo-konseptin ensimmäinen hotelli Heymo 1 solmivat yhteistyösopimuksen. Heymo 1 avattiin viime vuoden huhtikuussa Keilaniemeen, aivan Otahallin läheisyyteen.

Westend Indians pystyy jatkossa tarjota laajempia palveluita kilpailukykyiseen hintaan kotihallin välittömästä läheisyydestä. Heymo 1:n palvelut tarjoavat esimerkiksi kauempaa matkustaville vierasjoukkueille helpon ja laadukkaan tavan palautua ja majoittua pelien ympärillä.

Westend Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen on mielissään uudesta paikallisesta yhteistyökumppanista.

– On upeaa saada Heymo mukaan Heimoon! Yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisempaa pakettia Otahallilla vieraileville, hehkuttaa Leiponen.

Yhteistyö tulee helpottamaan myös syksyllä Otahallille avatun Tribe Gamebasen asiakkaita.

– E-urheilujoukkueet ovat löytäneet tiensä boot campailemaan meidän Gamebaseen. Vieraita on ollut aina Amerikasta asti ja nyt yhteistyön ansiosta heidän palvelemisensa on taas asteen verran helpompaa, kertoo Mika.

Myös Heymo 1:n Lead Fixer Jarmo Ritala on innoissaan Heimo X Heymo yhteistyöstä.

– Arvostamme toiminnassamme monia samanlaisia asioita, ja on upeaa päästä aloittamaan yhteistyötä paikallisen ja vaikuttavan seuran kanssa. Heymo 1 on helppo ja edullinen hotelli, jossa vieraille tarjotaan mahdollisuus aktiiviseen päivään lähialueilla sekä palauttaviin yöuniin hotellissa. Heymo 1 on erittäin hyvä vaihtoehto liikkujalle ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitoon. Hotellissa on kuntoportaissa treenivinkkejä, vieraiden käytössä on monipuolinen kuntosali, ja läheltä löytyvät todella hyvät ulkoilumaastot. Heymo 1 sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Keilaniemessä, aivan Heimon kotihallin lähellä. Yhteistyö erilaisten pelaajavierailuiden ja urheilutapahtumien osalta on meille erittäin luontevaa.

Heymoon ja sen palveluihin voit tutustua täällä!