Pe 13.01.2023

Heimo aloittaa yhteistyön Aalto Gamersin kanssa

Heimo vahvistaa jälleen verkostojaan e-urheilussa solmimalla yhteistyön Aalto-yliopiston esports-yhteisön kanssa.

Viime kesän loppupuolella startattu e-urheilutoiminta on lähtenyt Heimossa vauhdikkaasti käyntiin. Samalla kun Heimon e-urheilun edustusjoukkue Heimo Esports on porskuttanut CS:GO eSM-Liigassa, on seuran puolella puurrettu toiminnan vahvistamiseksi.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota molemminpuolinen tuki e-urheilutoiminnassa. Aalto Gamersin puheenjohtaja Juho Arjanne näkee kumppanuudessa paljon uusia mahdollisuuksia espoolaisen urheilun kehittämiseksi.

- Aalto Gamers lähtee innokkaana Heimon kanssa kasvattamaan Suomen esports-skeneä. Tulevan vuoden aikana pyrimme houkuttelemaan lisää katsojia eri peleille, sormia näppäimistöille ja käsiä hiiriin kiinni, Arjanne lupailee.

Heimo on vuosien varrella tehnyt aktiivisesti yhteistyötä aaltolaisten kanssa ja Aalto Gamersin kanssa yhteen lyöttäytyminen on tälle luonnollista jatkumoa. Heimo Esportsin manageri Samuel Lindholm puhuu myös paikallisen yhteistyön puolesta.

- Aalto Gamers on merkittävä paikallinen seuratoimija ja kumppanuus tukee mainiosti meidän toiminnan tavoitteita, kertoo Lindholm.

 

Heimon e-urheilun edustusjoukkue huomenna pelillä eSM-Liigan välierissä YLE Areenassa & YLEn twitch-kanavalla klo 14:50 alkaen!