Ma 12.06.2023

Hei nuori - liity Heimon e-urheiluharrasteryhmiin ja sukella e-urheilun maailmaan!

E-urheilu on kasvava ilmiö, joka tarjoaa jännitystä, tiimityöskentelyä ja kilpailullista intohimoa pelaajille ympäri maailmaa. Heimo on laajentanut toimintaansa viime syksystä alkaen ja tarjoaa nyt huipputilaisuuden alkaa harrastaa e-urheilua Heimo Esportsin harrasteryhmissä.

Heimosta löytyy valmiiksi kaksi edustusjoukkuetta, jotka kilpailevat CS:GO:ssa ja NHL23:ssa.

Syksyllä 2023 Heimo starttaa harrastajille suunnattuja ryhmiä. Vaihtoehtoja on niin säännöllisestä harjoittelusta alkaen aina oman kaveriporukan harrastamiseen juuri omien toiveiden mukaisella rytmillä. Mikäli sinulla on kaveriporukka joka olisi kiinnostunut pelailemaan livenä, niin mahdollistamme sen mielellään. 

Heimo toivottaa lämpimästi tervetulleiksi niin e-urheilusta kiinnostuneet aloittelijat kuin jo kokeneet konkaritkin.

Toiminnasta vastaavat kokeneet e-urheiluammattilaiset, jotka tarjoavat opastusta, valmennusta ja mahdollisuuden kehittyä kilpailullisessa ympäristössä.

Heimolla on oma pelitila, Tribe Game Base, joka sijaitsee Otaniemessä, Otahallin tiloissa. Pelitilasta löytyy yksitoista pelitietokonetta, joten pelaajilla on loistava mahdollisuus harjoitella, ja pelata yhdessä. Lisäksi pelitilaa voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin, kuten syntymäpäiväjuhliin tai virkistyspäiviin, jolloin pääsee nauttimaan e-urheilun riemusta yhdessä ystävien kanssa.

Tule mukaan Heimon e-urheiluharrasteryhmiin ja sukella digitaalisen urheilun maailmaan. Löydät samanhenkisiä pelaajia, saat ammattilaisten opastusta ja voit kehittyä kilpailullisessa ympäristössä. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä Heimoon jo tänään!

Tutustu Tribe Game Baseen täällä!

Are you interested in starting a hobby with us? We are happy to tell you more about our groups and teams: toimisto@westendindians.fi

Ole rohkeasti yhteydessä suoraan Samueliin tai Heimon toimistoon: toimisto@westendtribe.fi

 

Yhteydenotot:

Samuel Lindholm

GM Heimo Esports

samuel.lindholm@westendtribe.fi

0443235250