Su 31.03.2024

Espoon välieräjännäri täyttää Tiipiin pääsiäismaanantaina – "Voitetaan kaksinkamppailut ja irtopallot ekasta vihellyksestä lähtien"

Westend Indians pelaa pääsiäismaanantaina miesten liigan välieriä Tiipiissä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2018. Tuolloin se esiintyi Otahallissa kahdesti tulevaa mestaria Classicia vastaan.

Tänä vuonna välieriin tulee vieläpä aivan erityistä latausta, sillä vastassa on Esport Oilers läpikotaisin tuttuine pelaajineen. Sarjan avauksessa Oilers oli hivenen terävämpi, mutta Heimo ei ollut millään muotoa aseeton.

Puolustaja Tuomas Harjula, 28, oli mukana jo edellisellä kerralla keltamustien pelatessa välieriä. Nykyjoukkueesta vain kapteeni Valtteri Kainulainen ja maalivahti Mikko Kirvesniemi voivat sanoa samaa, sillä joka päivän työmyyrä Sami Niskanen piti juuri 2017–18 kaudella välivuoden liigatasolta.

Harjula syötti molemmat Heimon loppuhetkien kosmeettiset kavennusmaalit välierien avauksessa. Hän ei tietenkään ollut tyytyväinen matsin lopputulemaan, vaikka sinänsä nauttikin kovatasoisesta derbystä.

– Hyvältä tuntui meno askissa, mökki oli täynnä ja enemmän vauhtia pelissä mitä edellisessä TPS-sarjassa. Pelin alkuun jäi kyllä parannettavaa, hän totesi.

–En tiedä, oliko jännitystä ilmassa vai mistä kiikasti. Loppua kohden parannettiin, ja siitä on hyvä jatkaa eteenpäin. 

Harjulalla oli mielessä myös konkretiaa siitä, missä asioissa sitä parannettavaa oli.

– Maanantaina pitää pystyä voittamaan kaksinkamppailut ja irtopallot heti ekasta vihellyksestä lähtien, jotta saadaan hyvä startti peliin.

Hyvä startti ei tule olemaan ainakaan kannustuksen puutteesta kiinni. Tiipiin tunnelmaa ja välierien tiukkaa otatusta kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan pyhien päätteeksi paikan päälle.

Seuraava kotiottelu pelataankin sitten jo Metro-areenalla, ja herkkua on luvassa toivottavasti pitkälle kevääseen!

2. välieräottelu HEIMO–Oilers pääsiäismaanantaina 1. huhtikuuta kello 18:30 Otahallin Tiipiissä. Kaikki mukaan!

Liput maanantain 2. välierään Tiketistä!

Liput lauantain 6.4. jäähalliotteluun Ticketmasterista!