Vanhemmat uutiset

Pe 09.08.2024

Tervetuloa mukaan aikuisten joukkueisiin tai harrasteryhmiin: Salibandy, sähly, jalkapallo ja futsal!

Etsitkö uutta harrastusta ja haluat liikkua aktiivisesti kannustavassa porukassa? Tarjoamme monipuolisia harrasteryhmiä salibandyn ja futsalin parissa kaiken ikäisille aikuisille. Salibandy ja futsal ovat loistavia lajeja aikuisille: lajeissa voi aina kehittyä, ympärivuotinen harrastus, pelata voi eri-ikäisten ja kaikkien sukupuolten kesken ja harrastaa voi juuri itselle sopivalla tavalla. Olitpa vasta-alkaja tai jo kokeneempi pelaaja meiltä löytyy sopiva ryhmä, jossa voit kehittää taitojasi ja nauttia lajien tarjoamasta liikunnallisesta ilosta.

Lue koko juttu

Pe 09.08.2024

Tervetuloa mukaan Heimon poikien ja tyttöjen salibandyjoukkueisiin!

Heimo tarjoaa salibandyjoukkueita kaiken ikäisille sekä tasoisille pojille ja tytöille. Joukkueiden toimintaan voi osallistua hyvin myös useamman lajin harrastajat. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan veloituksetta!

Lue koko juttu

To 25.04.2024

Heimo kokoontui Otahallille päättämään kauden perinteisen Heimogaalan merkeissä

Westend Indians palkitsi jälleen kauden päätteksi ansiokkaasti suorituneita heimolaisia Otaniemen Otahallilla järjestetyssä Heimogaalassa. Ilta alkoi sportilla ja päättyi palkitsemistilaisuuteen.

Lue koko juttu

To 25.04.2024

Heimon prosessi jatkuu tutun rungon ja neljän huippuhankinnan siivittäminä – Työteliäisyys ja sitoutuneisuus pysyvät Heimon ohjenuorina kaudella 2024–25

Westend Indians jatkaa hyväksi todetulla kehityspolullaan kohti salibandyn absoluuttista huippua kaudella 2024–25. Neljänneksi sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä sijoittuneen ryhmän runko pysyy ennallaan, ja mukaan liittyy neljä liiga- tai jopa maajoukkuetason huippupelaajaa.

Lue koko juttu

Ma 15.04.2024

Heimon taistelu ei riittänyt, pronssit jäivät Raholaan – "Iso kiitos kaikille heimolaisille, jotka elivät joukkueen mukana"

Westend Indians pelasi sunnuntaina kauden 2023–24 viimeisen matsinsa, kun se kohtasi F-liigan pronssiottelussa Nokian KrP:n.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 311 seuraava »