Su 01.01.2011

Heimo vierailee Nokialla

Heimo matkaa maanantaina Nokialle KrP:n vieraaksi, tarkoituksenaan jatkaa voittoputkensa jo viiteen peliin. Ryöväämällä pisteet nokialaisilta, Heimo palaa takaisin sarjakärkeen.

Viime kaudella joukkueiden keskinäiset kohtaamiset olivat todella tasaisia. Heimo voitti vieraissa vasta jatkoajan jälkeen ja Nokia kävi Tiipiiltä hakemassa pisteet yhden maalin erolla.

Tällä kaudella molemmat ovat saalistaneet kahdeksan sarjapistettä. KrP on voittanut viidestä ottelustaan neljä ja Heimo on voittanut kaikki neljä otteluaan. Tulossa onkin runkosarjan kärkipään kamppailu, kun Heimo on tällä hetkellä sijalla kaksi ja nokialaiset sijalla neljä.

Nokian KrP:n syömähammas on ehdottomasti ollut sen ykkösketju Henri Johansson-Joni Henttonen-Jere Oksanen. Heidän yhteispelinsä on toiminut loistavasti ja sen ansiosta nokialaiset ovat tehneet runkosarjassa tällä hetkellä kolmanneksi eniten maaleja. Heimon tiivis puolustuspelaaminen saakin oivan haasteen näyttää osaamistaan kyseisessä ottelussa. Heimo on päästänyt ylivoimaisesti vähiten maaleja kaikista liigajoukkueista, kymmenen vähemmän kuin toisiksi vähiten päästänyt Classic. Illan isäntänä toimivaa Nokiaa, Heimo on päästänyt huikeat 26 maalia vähemmän.

Yhtä suurta omistautumista peittopeliin ja puolustukseen tarvitaan, kuin aiemmissa otteluissa, jotta voitto Nokialta irtoaa.

Päävalmentaja Stefan Korhonen kertoi joukkueensa valmistautumisesta Nokian vierailuun.

– Koovee pelin jälkeen on katsottu videoita ja käyty vastustajaa läpi. Pitää olla hereillä alusta asti, varsinkin heidän ykköskenttänsä kanssa.

– Oma palloton puolustuspeli on meillä ollut vahvaa ja se pyritään pitämään jälleen kunnossa. Joka pelissä on parannettu myös pallollista peliä ja ne ovatkin nyt olleet hyvin tasapainossa.

Ottelu alkaa Nokialla maanantaina 10.10, kello 18.30. Tiipiille Heimo palaa 28.10, kun vieraaksi saapuu Jyväskylän Happee.

Seuraattehan Heimoa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, Snapchatissa, Flickrissä ja YouTubessa käyttäjänimellä @westendindians ja aihetunnisteella #Heimo.

// WI Tiedotus / Ville Vannesluoma